Fellatio - Deep throat

Her er en slags "manual" til dem som gjerne vil lære å gjøre en DEEP-THROAT.
Deepthroat er en variasjon av Fellatio (stimulering av penis med munnen), hvor hele erigerte penis tas inn i munn og hals, uten å få brekningsfornemmelser.

1) Er det mulig å kontrollere refleksene som gir brekningsfornemmelser?

Ja. Akkurat som at mennesker som bruker kontaktlinser, lærer seg selv ikke å blunke når de plasserer selve linsen på øyet, kan du lære deg selv ikke å få brekninger når en penis glir ned i halsen.

 

2) Kan alle trene seg til å utføre deepthroat?

Igjen, ja. Men det er noen begrensninger. Et eksempel vil være en person med en liten oralåpning, som forsøker å la en stor penis gli ned i halsen. Men en gjennomsnittskvinne kan lett gjøre en deepthroat på en gjennomsnittspenis. Ytterligheter, begge veier, er sjeldent.

 

3) Er det virkelig besværet verdt å trene kontrollen over bekningsrefleksen?

De som er tilhengere av dette sier at det absolutt var verdt det. Når du ser din mann stønne i fryd mens du gjør ting med hans penis som de fleste menn kun drømmer om, er det avgjort verdt å ha brukt tid på det. Det er spesielt frydefullt å gjøre en deepthroat på en som ikke forventer det. Deres øyne blir store som en femkrone når du lar hele lengden gli inn for første gang.

 

4) Hvordan føles det for en mann?

De fleste menn som har prøvd en fullstendig deepthroat, sier at de føler det som "en stram ring" om penis like under hodet, med den største følelsen konsentrert på undersiden av penis.

 

5) Er det andre fordelaktige ting ved å klare en deepthroat?

Ja. Hvis du ikke liker smaken av sæd, men din partner gjerne vil ejakulere i munnen din, vil det ved en deepthroat være slik at hodet på penis er så langt nede at det har passert dine smaksløker på baksiden av tungen. Det eliminerer ikke smaken fullstendig, men den er på langt nær så sterk hvis det blir gjort på denne måten. Noen kvinner har også en tendens til at få brekningsfornemmelser hvis deres partner ejakulerer i munnen deres. Her vil det igjen hjelpe å ha trent seg selv i å kunne styre refleksene som gir brekningsfornemmelsen. Du kan begynne med å ta små mengder av sæd i munnen, inntil du venner deg til smaken og sammensetningen.

 

6) Hva føles best for mannen; å ejakulere i munnen eller i halsen?

Det er et spørsmål om hva han personlig foretrekker. Når han ejakulerer i munnen din, kan du øke fornemmelsen av nytelse ved å la tungen din smyge seg omkring penishodet. Når han ejakulerer i halsen din, kan du slikke på scrotum (pungen), som er en nytelse av samme grad, men gir en annen følelse.

Mer om å slikke på scrotum; dette anses for å være en avansert teknikk og bør ikke forsøkes før du er fortrolig med, og har det godt med, dine deepthroat-evner.

 

Del 2:

 

En annen avansert teknikk involverer å gjøre en "svelgende" bevegelse med hele lengden av penis liggende på tungen og ned i halsen. Dette er virkelig for viderekomne og bør ikke forsøkes før du føler deg godt tilpass med å slikke scrotum med hele penis i munnen og halsen.

Mer om den "svelgende" bevegelsen: Når du bruker musklene i halsen, som er beregnet til å svelge med, vil du frembringe en helt annen og annerledes følelse enn ved kun å deepthroate. Du vil bruke musklene i halsen til å massere hele lengden av penis. Du kan raskt bringe mannen til orgasme når du mestrer denne teknikken fullstendig.

 

Hvordan deepthroate

Hvordan begynner du? Du skal være så avslappet som mulig. Ta et langt, varmt bad. Drikk et glass vin. Sett på noe avslappende musikk, eller få din partner til å gi deg avslappende massasje. Bare gjør det, uansett hva det er, som får deg til å slappe helt av. Før du begynner, fortell din partner at han ikke må skynde på deg mens du forsøker å lære teknikken bak deepthroat (han vil, selvfølgelig, være spent!).

Du vil formodentlig ikke være i stand til å klare en deepthroat første gang. Faktisk kan det ta uker før du er i stand til å klare hele lengden av penis i halsen uten å få brekningsfornemmelser. Nøkkelen til å trene deg selv til dette, er å ta det i små, med gradvis økende skritt.

 

Stillingen er meget viktig når man skal klare en deepthroat. Det beste er å la kvinnen være øverst til å begynne med. På den måten kan hun styre hvor meget av penis som kommer inn i munnen og ned i halsen. Senere kan man prøve med mannen øverst. Dette gjøres ved å ligge på ryggen, tvers over sengen, med hodet ut over kanten. Denne posisjon tillater din partner å få penis så dypt ned i halsen din som han vil. Dette er også en avansert teknikk, og bør heller ikke forsøkes før den grunnleggende teknikken ved deepthroat mestres. Du må være i stand til å holde hodet ditt på en måte som får munnen og halsen til å være "på linje", som en jevn "passasje".

Men først, grundig smøring (glidekrem kan brukes) på penis. At penis er smurt og våt er meget viktig. En smurt penis glir lettere forbi tungen. Etter at penis er blitt smurt, legg hodet tilbake, så det er en rett passasje fra munnen til halsen. Strekk tungen ut, forbi underleppen, og prøv å legge tungen flatt i munnen, som når du undersøker halsen hos legen.

Det neste du skal gjøre, er å presse halsen din til å åpne seg ved å late som om du gjesper. Når du gjør det, hjelper du med å kontrollere brekningsrefleksen. La penis gli så langt ned du kan uten å få brekningsfølelser. Hold ca. 10 sekunder, og trekk ut igjen. Så gjentas prosessen så lenge du finner det behagelig. Til å begynne med kan man prøve ca. 10 ganger. Slapp av noen minutter og prøv igjen. Den første gangen ville jeg ikke forsøke i lenger enn 10 minutter. Du skal SELV bestemme når det er nok.

 

Når du er komfortabel med første skritt, ta penis i munnen til det punkt hvor du nesten kan merke brekning. Hold i 10 sekunder. Når du føler at du har trang til å kaste opp, så prøv å åpne halsen ved å etterligne et gjesp. Etter en stund vil dette få halsmusklene dine til å slappe av og gi meget lettere etter. Du vil bli i stand til å ta mer og mer av penis i munnen hvis du fortsetter å trene halsen. Fortsett i det tempoet som passer for deg.

I gjennomsnitt bør du trene halsen minst 4 ganger i uken (gjerne mer, om du vil). Du bør gradvis øke fra 10 minutter til en halv time. Det vil nok ta en uke til 10 dager, eller lengre tid. Bare husk å fortsette i det tempo, som passer for DEG, og tillater deg å øve i lengre tid hver natt. På ett tidspunkt, kan hende før du aner det, vil du ha "svelget" din manns penis helt ...

 

Jeg lover deg: Den første gang du kan ta hele hans lengde inn i munn og hals, og holde den inne i så lang tid du selv har lyst (husk å slippe opp for å puste), er et øyeblikk du ikke vil glemme.

Først når du kan holde hans penis i munnen din, ubegrenset, eller når du utelukkende har bruk for at ta den ut av munnen for å puste, kan du begynne å arbeide på de avanserte teknikkene. Igjen, når du begynner å trene på dem, er fortsatt små og gradvis økende skritt det beste.

 

En siste ting:
Noen personer tror deepthroat er å presse tungen opp mot ganen og deretter presse penis inn i munnen, i den plass, det "rom", som er igjen. Det er galt! Når du klarer deepthroat på den riktige måten vil tungen din være strukket en anelse forbi underleppen din, og baksiden av tungen din vil være flat, så penis lettere kan gli inn og ut av halsen din. På denne måten vil penis også bli godt smurt. Alt annet er ikke en ekte deepthroat!

Lykke til med treningen!

 

Denne guiden er skrevet av: slavinnen for erotikknett.no