Fellatio - feil kvinner gjør

Denne artikkelen kunne like gjerne hett ”ikke gjør dette” her har vi sett på noen ting man ikke må gjøre, men som noen gjør…

Når det gjelder oral sex, for begge kjønn faktisk, så er det å få til en god teknikk nesten en kunstform. Det er derfor viktig å være komfortabel med å kunne prate om det, spørre om veiledning og også å lese om forskjellige metoder. Enhver ekspert vil fortelle at den beste måten å lære på, er å lære av sine feil. Når det kommer til blowjobs, så er det noen feil du for enhver pris bør unngå. Disse fire under her er på toppen av listen av hva du bør styre unna.

 

Tørr munn
La oss innse det: mye rart skjer etter noen drinker. Dette kan bety at du er på vei til soverommet med en tørr eller seig munn/tunge. Hvis dette er tilfelle, så bør du ta med deg et glass vann inn på soverommet. Å gi en blowjob med en tørr munn er ukomfortabelt for begge to og det kan også medføre mikro skrubbsår på huden. Så et glass med vann innen rekkevidde er fint å ha før du senker munnen ned over mannen …

 

Tenke at litt små-biting er vel greit
Veldig få menn lar deg få bite i pikken hans. Regelen her er at, om han ikke spør deg- to ganger, hold tennene unna. Masse tunge, lepper og bruk av hender er en god ide. Å bruke masse spytt er en glimrende ide. Men ikke bruk tenner, dersom du altså ikke hører han ber om det gjentatte ganger.

 

Glemme ’gutta’
Blowjobber som behandler ballene som om de ikke var der, er dumt. Dersom du er nervøs for å bevege deg inn i dette området, så ta det sakte og kjæl masse med lårene hans. Hendene dine er likså viktige som munnen når du suger. Det er også viktig å huske på at han har veldig sensitive lår og vil sette pris på om du legger en forsiktig hånd rundt testiklene, samtidig som du gir ham nytelse.

 

Brekke seg eller grøsse
Dette er den aller viktigste feilen å unngå. Du ville ikke like det om rollene var snudd rundt. Så lenge mannen har god hygiene, så er det ikke ekkelt, og en bør ikke la mannen føle det på den måten, ikke engang om det er ment som en spøk. Ha en plan for hva du vil gjøre med sæden, ( å svelge er for øvrig enhver manns favoritt) slik at du ikke får en klønete avslutning på en ellers deilig opplevelse.
Dersom du styrer unna disse feilene, så er du godt på vei til å gi mannen den beste blowjobben han noensinne har hatt!