G-punktet - ja, mannen har han også

Kvinnen har klitoris. Mannen har Penis. Kvinnen har G-punktet. Hva har mannen? Jo, han har faktisk også et G-punkt. G-punktet er ikke knyttet direkte opp mot fellatio, men dersom man stimulerer g-punktet samtidig, så vil han kunne oppleve orgasmer langt kraftigere enn ved fellatio alene.

Kvinnens G-punkt refereres ofte til som kvinnens prostata... Tross alt har begge det samme opphav og består av den samme typen celler. Det er derfor, logisk nok, prostata kalles mannens G-punkt. Som med kvinnens G-punkt er mannen mest mottagelig for stimulering av prostata når han allerede er opphisset. Dersom han overhodet ikke har noen seksuell tenning, vil han i de fleste tilfeller finne stimulering av prostata plagsomt og i noen tilfeller direkte smertefullt.

 

Både mannen og kvinnens G-punkt kan stimuleres utenfra (på mannen ved å presse hardt på området mellom pungen og anus, på kvinnen er det rundt urinåpningen). For størst mulig effekt er man dog nødt til å komme til "fra innsiden". Hos menn er det kun én vei inn og det er rektum. På samme måte som man kan lokalisere G-punktet hos kvinner, kan man lokalisere G-punktet hos menn. Det befinner seg mellom 5 og 8 cm opp rektum, på fremsiden (mot penis).
Også på samme måte som det kan være vanskelig for en kvinne å finne sitt eget G-punkt av anatomiske årsaker, kan det være vanskelig for en mann å finne sitt. Det er derfor en god ide å få hjelp av en venn(inne) eller et sexleketøy.

 

Stimulering av mannens G-punkt er identisk med den for kvinnens G-punkt, små sirkelbevegelser eller et jevnt press føles best for de fleste, men den eneste måten å finne ut nøyaktig hva du eller din partner foretrekker, er eksperimentering. For mer detaljert innformasjon vil vi anbefale deg å lese gjennom den delen som omhandler kvinnens G-punkt, for menn og kvinner er likere enn de fleste av oss kanskje tror...

 

Mange menn kan få utløsning ved stimulering av G-punktet, helt uten noen form for stimulering av penis, men den sterkeste orgasmen skyldes ofte en kombinasjon av begge deler. En orgasme som har sitt opphav i prostata oppleves ofte som en orgasme som er mer omfattende i den grad at den kjennes mer i hele kroppen i forhold til en "vanlig" orgasme. Dette skyldes at prostata i all hovedsak, som med kvinner, er knyttet til pelvic-nerven og penis er knyttet til pudendal-nerven (primært) og pelvic-nerven (sekundært). Pelvic alene eller som primær gir altså en orgasme som oppleves som mer omfattende, både hos menn og kvinner.

Stimulering av prostata vil også indirekte stimulere penis, men da penisroten, den delen man ellers aldri kommer til...

 

Noen tips for stimulering av mannens g-punkt:

Mannens P-punkt krever ofte en litt annen stimulering enn kvinnes motstykke. Forsøk forskjellige former som å stryke, massere, presse, tappe og vibrasjon, til du finner din "favoritt".

Det finnes en rekke sexleketøy på markedet som er laget spesielt med tanke på mannens P-punkt. Det er to ting som kjennetegner denne typen produkter: De har en bøyd form som gjør at de "treffer" bedre, og de er utstyrt med en fot som forhindrer at de skal forsvinne inn. Aneros har et stort utvalg av produkter som er laget spesielt for menn, det samme har Nexus. For de som ønsker noe litt mykere, er "Bad boy", "Rude boy" og "Naughty boy" tre produkter laget i ren silikon. Disse er også utstyrt med en liten vibrator.

Dersom man ønsker mer forsiktig stimulering av P-punktet, kan det nås indirekte ved å presse, massere eller benytte en vibrator på det myke området mellom testiklene og anus. Massasje her er også et alternativ for de som ikke ønsker anal penetrering, men vær advart: Menn som først får smaken på denne typen stimulering, ønsker seg som oftest mer…

 

For mest behagelig stiumulering av mannens G-punkt, ha i bakhodet at det er stor variasjon, kanskje større enn hos kvinner, når det kommer til hva som føles best.
Noen syntes det er veldig bra med en vibrator, noen syntes det er bra med ut-inn bevegelser, men langt de fleste foretrekker faktisk et helt rolig, jevnt trykk.
Ingen bevegelser, ingen vibrasjon.
Det er en grunn til at Aneros lager verdens mest solgte butplugger for menn...

 

Hvordan man reagerer på stimulering av P-punktet varierer fra person til person. Noen finner det mest irriterende, andre opplever svært kraftige orgasmer uten å behøve å berøre penis overhodet. De fleste opplever at det til å begynne med er helt greit, men etter en stund og noen forsøk oppleves det betydelig bedre. Forsøk å ikke være for resultatorientert; nyt heller opplevelsen, uansett om det er alene eller sammen med en partner.

 

Brittany Andrews om å gi ham den ultimate orgasme:
”I have invanded more than a thousand mens asses, and the majority of men who I have molested had never had it done to them before.”